Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

  • Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en worden dus vaak de volgende dag al bezorgd.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bezorging

Het bezorgbedrijf heeft twee afleverpogingen en levert maandag t/m zaterdag. Wanneer er niemand thuis is probeert de bezorger het pakket afleveren bij uw directe buren. U kunt ook een briefje op de deur hangen dat de bezorger weet dat u buren het pakket aannemen. Als de bezorger geen mogelijkheid heeft het pakket af te leveren, is het pakket na de tweede afleverpoging af te halen bij het dichtsbijzijnde postkantoor (Nederland) of afhaalpunt (Belgie).

  • Bezorgkosten Nederland standaard 3,95 en boven de 50 euro gratis.
  • Bezorgkosten België standaard 7,50 en boven de 75 euro gratis.
  • Afhalen van de bestelling is gratis, wij nemen contact op om een datum en tijd af te spreken.
  • Indien u de bestelling aangetekend of verzekerd wil hebben kunt u dit aangeven bij het afrekenen. ( kunnen extra kosten bijkomen )
  • Wilt u het pakket leuk ingepakt hebben? dit kunt u aangeven bij het afronden van de bestelling.