U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@animaldreamz.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour voorwaarden

Om een artikel te retourneren kunt u gebruik maken van ons retour aanvraag formulier op de website deze kunt u vinden onderin de website onder het kopje “klantenservice” retourneren. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Nadat wij het aanvraagformulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op, en geven wij het adres door waar de artikelen naartoe gestuurd kunnen worden.

Regels retourneren van producten:

 • Het artikel mag niet geopend, beschadigd, gebruikt of gedragen zijn. Natuurlijk mogen halsbanden en kleding gepast worden maar zorg dat deze weer in goede staat terug worden gestuurd ( ontdoen van eventuele haren ) het artikel moet in een goed beschermde verpakking worden retour gezonden.
 • De reden van retour moet ingevuld zijn, anders kunnen wij het product niet retour nemen.
 • Etenswaren, snacks en verzorgingsproducten nemen wij niet retour.
 • Producten in de aanbieding/sale vallen buiten de retourrecht.
 • De Kosten voor het retourzenden van een artikel zijn voor de klant

Vervolg retourneren

Als u het artikel retour zend, zullen we alle betalingen die we van u hebben ontvangen, exclusief verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag dat we uw retour artikelen hebben ontvangen terugstorten op uw rekening.

Garantie

Indien er garantie op een artikel zit wordt dit vermeld bij productomschrijving van het artikel.

Wij geven in ieder geval GEEN garantie op de volgende artikelen:

 • Speelgoed hond, kat, knaagdier, vogel.
 • Huisjes van hout voor knaagdieren/konijnen.
 • Tuigen & halsbanden met kliksysteem.
 • Jasjes, truien.
 • Ga er vanuit dat dieren elk speeltje stuk kunnen maken, er bestaat geen onverwoestbaar speelgoed.
 • Kattenhalsbanden kunnen worden verzonden in een envelop om zo verzendkosten te besparen, indien dit gewenst is, houd dan rekening mee dat dit door de brievenbus past en er dus kans bestaat dat u op het artikel gaat staan waardoor het beschadigd.
 • Tuigen en halsbanden met kliksysteem moet u voorzichtig omdoen, indien het pootje van het systeem verkeerd zit is de kans dat dit breekt.
 • Jasjes en truien bevatten vaak klittenband, knopen of drukkers hier dient voorzichtig mee te worden omgegaan.

Alle producten worden voor verzending nagekeken en zo goed mogelijk verpakt.

Indien het artikel zonder reden toch snel gebreken vertoont  stuur ons dan een mail met een duidelijke foto hiervan naar: info@animaldreamz.nl het kan natuurlijk ook voorkomen dat we hier te maken hebben met een productiefout.

Retour Formulier: