Hieronder vind u een overzicht van goede diensten, leuke website’s of winkels.

Dierenartspraktijk van Rijn

Dierenartspraktijk van Rijn is een dier- en klantvriendelijke praktijk, gericht op gezelschapsdieren gevestigd in Nieuw Vennep.
Met een team van 3 ervaren dierenartsen en 6 paraveterinair dierenartsassistentes staan zei dagelijks klaar om uw huisdier de beste zorg te verlenen.

De praktijk beschikt over diverse faciliteiten die kunnen helpen bij het stellen van de juiste diagnose, of die nodig zijn voor uitgebreider onderzoek. U kunt hierbij denken aan apparatuur voor bloed- en urineanalyse en digitale röntgenapparatuur. Verder beschikken zei over een operatiekamer gebruikt gemaakt wordt van gasanesthesie.

Adres: 

Dierenartspraktijk IJ. Van Rijn
Dr. Van Haeringenplantsoen 9
2151 AS Nieuw-Vennep

Tel: 0252 674023 ( van maandag tot en met vrijdag van 8.45-19.00 uur )

U kunt bij Dierenarts van Rijn ook ’s avonds terecht voor een consult zonder extra kosten.


Cats and dogs daycare, Joyce en Harrie

Bent u op zoek naar een goede uitlaatservice of dierenoppas aan huis dan bent u bij Cats en Dogs daycare aan het juiste adres. Joyce heeft door middel van studie’s, stage’s en werkzaamheden als dierenartsassistente genoeg kennis opgedaan waardoor u huisdier werkelijk aan niks ontbreekt. Dit werk doet ze samen met haar partner Harrie, u wordt door middel van berichten, foto’s en video’s op de hoogte gehouden hoe het gaat met u huisdier. Neem snel een kijkje op haar website en ontdek de mogelijkheden.

Werkomgeving, Uitlaatservice: Ede, Bennekom, Lunteren en Veenendaal
Werkomgeving, Dierenoppas bij u aan huis: Ede, Bennekom, Renkum, Wageningen, Lunteren en Veenendaal


Personalpaws, Marsha

Personal Paws is een exclusieve hondenuitlaatservice die VIP (Very Important Pet) wandelingen aanbied in Amsterdam. Niet alle honden kunnen met een groep van een hondenuitlaatservice mee. Personal Paws wandelt daarom alleen met uw eigen hond(en). Uw hond krijgt alle aandacht en hij wordt uitgelaten in zijn vertrouwde omgeving of een natuurgebied in de buurt. Ideaal dus voor honden pups, senioren, loopse teven of honden met gedragsproblemen. U gaat een lang weekend weg, op zakenreis of op vakantie ? Dan heeft Personal Paws de oplossing! Uw huisdier kan in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en ik kan tijdens uw afwezigheid helpen bij de verzorging aan huis. Deze dienst is voor katten of kleine huisdieren (zoals cavia’s, hamsters, ratten etc.) Neem snel een kijkje op haar website om te zien wat de mogelijkheden zijn.


Szereto Vizsla Vakantie Opvang

Het adres voor uw Vizsla tijdens uw vakantie, een dagje of weekendje weg of in geval van ziekte, bij verhuizing of als u gaat werken. U kunt nu met een gerust hart uw koffer pakken, zodat u stressvrij kunt genieten van uw welverdiende vakantie of verblijf elders.
Ook rond de jaarwisseling bieden wij een rustige plaats voor uw Vizsla.

Uw Vizsla zal het aan niets ontbreken en kan tijdens uw afwezigheid genieten van een 5-sterren opvang en verzorging in huiselijke sfeer. Een opvang waar uw Vizsla dezelfde liefde en aandacht ontvangt als u ze thuis geeft. Uw Vizsla ontvangt eersteklas professionele aandacht van ons en een een 24/7 verzorging.

Dagopvang is beschikbaar, ook voor pups.

De koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,
Szereto Vizsla en Vakantie Opvang
Henk & Bianca