Goedendag mijn naam is Wendy, eigenaresse van dierenspeciaalzaak Animaldreamz in stadshart Amstelveen.

Ik kreeg eind 2020 de kans het toenmalige bedrijf Het Beestenkasteel over te nemen waar ik sinds mijn 15de al regelmatig werkzaam ben geweest, in de tussentijd heb ik ook nog als paraveterinair ( dierenartsassistente ) gewerkt waar ik veel geleerd heb over de medische kant bij dieren, dit heeft er voor gezorgd dat ik de klant nog beter kan adviseren over bepaalde producten zoals vlooien en anti-worm middelen, honden en katten met voedselallergie of speciale diëten zoals blaasgruis dieet of nier dieet, het assortiment is hier ook deels op aangepast zodat wij ook deze groep van de juiste producten kunnen voorzien.

Wij zijn geen standaard dierenspeciaalzaak, maar zijn altijd op zoek naar een uniek assortiment, dat maakt onze winkel speciaal en leuk om in rond te snuffelen. Wij hebben diverse leuke cadeauverpakkingen voor elke gelegenheid, en pakken alles na wens in.

Bij ons kunt u terecht voor merken zoals: Perro, Hunter, Tre-Ponti, Wouapy, Lord lou, Mary’s Nap, Jack & Vanilla, Dandy dog, Espree, Canagan, Renske en nog veel meer.

Ook kunt u bij ons terecht voor het ophalen en afgeven van DPD pakketten, deze moeten wel voorzien zijn van een verzendlabel en voldoen aan het juiste formaat en gewicht, voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de website van DPD.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Graag tot ziens bij Animaldreamz!

Back to Top
× Hoe kan ik je helpen?