Zoek

Over Animal Dreamz

Op deze pagina krijgt u een eerste indruk van onze winkel, wij verkopen naast de dagelijkse benodigdheden voor de hond, kat, knaagdier en vogel ook een bijzonder en uniek assortiment aan halsbanden, tuigen, manden, voerbakken, hondenjassen/hondentruien, hondenspeelgoed, kattenspeelgoed, draag of reistassen van diverse bekende merken die wij regelmatig afwisselen, hierdoor blijft het bezoeken van onze winkel altijd een leuk uitstapje.

Ook kunt u bij ons terecht voor de leukste cadeauartikelen die wij met liefde en zorg voor u inpakken, bij elke aankoop krijgt u tevens een heerlijk presentje voor uw huisdier mee!

Wij hebben er bewust voor gekozen geen dieren te verkopen, vaak worden er dieren aangeboden aan winkels die te jong zijn, waarvan je de achtergrond niet weet, en is het heel stressvol voor het dier om vervoerd te worden en dagelijks in een winkel te wachten tot iemand hem/haar komt halen, helaas kiezen ook nog teveel mensen voor een huisdier zonder er goed over na te denken en wordt het een impuls aankoop en dit willen wij voorkomen.

Over mij

Mijn naam is Wendy, eigenaresse van dierenspeciaalzaak Animaldreamz & Trimsalon Furtastic. Vanaf kleins af aan ben ik al gek op dieren en was mijn droom om ooit een eigen dierenwinkel te hebben, ik heb de volgende opleidingen gevolgd: Dierverzorging MBO en Paraveterinair/Dierenartsassistente, in 2023 heb ik tevens een cursus trimmen voor dwergkeeshonden gevolgd omdat ik ook graag wilde leren trimmen. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan waardoor ik klanten o.a goed kan adviseren over de producten die wij verkopen en ook de juiste keuze kan maken welke producten ik wil verkopen in de winkel.


Zelf hebben wij thuis 3 honden, 2 katten en een vogel, een echte beestenboel dus! In 2020 heb ik de zaak overgenomen van de vorige eigenaar, waar ik toen al 17 jaar werkzaam was. Toen ik de kans kreeg de winkel over te nemen heb ik dit met beide handen aangepakt, na veel opknapwerk is de winkel precies geworden wat ik ooit wilde, en daar kan ik niet anders dan trots op zijn.


Momenteel werk ik samen met mijn moeder in de zaak en doet mijn vader alle klusjes in en rondom de winkel, ook zien klanten regelmatig mijn vriend in beeld die DPD pakketten aan het scannen is, het lijkt wel een familie bedrijf! Ik ben erg trots op wat wij bereikt hebben in de afgelopen jaren en wij hopen nog heel lang door te mogen gaan.

Bereikbaarheid

Wij zitten op de Galerij 9, om de hoek van de Rembrandtweg in Stadshart Amstelveen, tevens kunt u in Stadshart Amstelveen heerlijk winkelen met ruim 150 winkels, of lekker lunchen of dineren, gun uzelf een lekker dagje uit. Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Parkeermogelijkheid: Wij raden het aan om uw auto in de parkeergarage te zetten of op de Rembrandtweg (max 2 uur). 

×